Tulisan Cool Untuk Facebook



ASSALAMUALAIKUM

Apa itu tulisan cool ? 

 ☾☺ᾔ☂◎н 

 ɥoʇuoϽ 

 Cᴏɴᴛᴏʜ 


Hah ! Lawa tak? Cantik kan? Tulisan ni sangat bermanfaat tuk korang kalau nak update status dalam FB tu. Cara ini akan membantu anda mendapat like melambung-lambung terutamanya kalau korang tu memang HOTSTUFF lah .
Belum cuba belum tahu.. Ok ! Jom cuba. Kirah kalau bab nak terang panjang² memang pemalas so kalau korang still tak faham, tanya tau.

Korang just pilih je jenis teks yang korang nak buat :




Untuk example di bawah, click sini
     
    - вυαт тєχт ¢σσℓ ∂ι ѕιηι
    - ๒ยคt tєץt ς๏๏l ๔เ รเภเ
    - BuAt tExT CoOl dI SiNi


Kat sini pun banyak ..



Nak hebat sikit kat sini


Ok. Ni je tuk hari ni. Kirah rasa yang ni pun dah banyak. kalau korang rasa tak cukup just komen ye. In Sha Allah, Kirah akan continue lagi. Kirah nak pesan kalau korang buat status tu, jangan ambil cool text yang korang rasa orang susah nak faham nak baca. Tp kebiasaanya Kirah guna tulisan tu masa tulis status yg private tak pun luahan perasaan sendiri. Hehe. Kirah cerita je. Bkn mengajar ye. Jangan tiru aksi ini. Haha. 

Ok, Kirah takde masa nak merapu yg pelik². Just perkongsian bersama. Add lah Kirah di Facebook yep. Kirah akan confirm cepat². Hehe. 

Jangan lupa tinggalkan jejak korang n komen tau.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan